17 April 2009

Sandiwara di Selangor

Hebat sungguh sandiwara di Selangor.

Elizabeth Wong akhirnya memulakan tugas seperti biasa. Macam tidak ada apa-apa yang berlaku.

Kononnya itulah keputusan paling berat dalam hidup.

PKR memang pakar nak menjatuhkan maruah orang lain melalui pelbagai kaedah yang tidak elok.

Namun, bila kena batang hidung sendiri, keadaan boleh diubah mengikut keinginan sendiri.

Bayangkan kalau isu gambar separuh bogel melibatkan ADUN BN, entah la apa-apa ayat yang akan digunakan untuk mencerminkan betapa jahatnya BN ini.

Bila melibatkan ADUN sendiri, siap bercuti dua bulan, balik sambung kerja.

Dah tu, boleh pulak cerminkan diri seolah-olah menjadi mangsa.

Rakyat fikirlah sendiri.

10 ulasan:

zulkifli berkata...

YB,

BROTHER ANWAR BIN IBRAHIM terpaksa retain ELI kerana ELI proxy dana dari AIPAC.

Bak kata Tan Sri Khalid, FLINSTONE, ELI IS AN ASSET. she is the best performer in EXCO Selangor- rajin kerja siang malam, terpaksa tidur atas sofa kerana kepenatan selalu.

Kata pulak, Datin Azizah, ELI sentiasa give priority to her work sampai lupa untuk kahwin, lagipun dia Chinese, kalau dia ada boyfriend itu biasalah, orang single, saya dengan ANWAR DULUPUN KAHWIN LARI,bahagia sampai sekarang.

WHAT SAY YOU? ANWAR MEMPUNYAI MORAL YANG BAIK KE?

Tanpa Nama berkata...

Blog baru berkaitan AJK PKR Putrajaya bernama Jamil Kucing di http://jamilismail.blogspot.com

Hantam produk munafik itu cukup cukup

pelangibaru berkata...

ya betul... pemimpin PAS pun boleh membisu dlm hal ini.

utk pembangkang, ape saje kite buat salah..ape die buat semuanyer betul.

mana pergi prinsip,bersih,blablabla..

bosan lah!

Tanpa Nama berkata...

salam..
semasa awal2 sy kenal dgn blog yb..sy merasakan ada ciri berlainan pd yb dlm mengeluarkan pandangan dan idea..
tp makin lama sy mengikuti tulisan yb..makin sy sedar..yb xde beza nya dgn ahli2 politik umno yg lain..

Tanpa Nama berkata...

Salam,
Tak baik ckp mcm tuh, kalau ALLAH itu adil & dikenakan pada kita, Innalillah....

Tanpa Nama berkata...

Alahai Datuk...

Jangan buat kami macam orang bodoh pulak...kami tahu apa yang terjadi pada Elizebeth dah sememangnya bukan salah dia...

Yang kami hairan Dtk...Kenapa Ali Rustam masik kekal Adun walau terbukti salah oleh LDU dan kenapa MP Rompin tidak letak MP kerana terbabit salah laku mabuk dan meraba pelayan hotel,kenapa Dtk Japlin masih jadi Adun kat sabah setelah terlibat politik wang...

Alahai Datuk..bukan saja Dtk kalah bertanding tapi kalah dalam berfikir...harap pipi je tembam...

Aishah Ghani.

Tanpa Nama berkata...

jangan selalu mencari kesalahan orang....diri sendiri pun harus berwaspada kerana tanpa di sedari telah melakukan kesalahan...

wariq berkata...

Apa pun bukit lanjan didapati tidak bersalah dan tidak dihukum mana-mana Makamah dan beliau masih lagi menjadi Adun.Dalam politik...!biasa lah macam-macam ada..Tapi rakyat bukan bodoh lagi nak menilai sesuatu isu...

emroose berkata...

ini ler manusia taksub.....tak penah nak menerima hakikat....begitu punya bukti si EW tu masih taknak terima....betul kata k'sha kalo ADUN BN dah lama mereka tu mengata bukan2.....PAS yang bertopengkan agama pun menghalalkan mengata dan memfitnah, PKR tu takyah kira lah dah memang perangai dia mengata orang

Tanpa Nama berkata...

ala yb...biasa la tu klu BN buat sume PAS kata salah..dia kn pembangkang..

sama jgk..apa2 PAS buat pn ada ke BN ckp betol???sampai kn PAS nk tegakkn negara islam pn UMNO sanggah..siap perli lg..subhanallah..
agak2 la..diantara teruk PAS dgn teruk UMNO..yg mn lg teruk?
dh la yb..buang ego tu..sama2 kita mendukung islam..bangsa no 2..mende simple je yb..islam 1st..bangsa 2nd..xkn mende simple cmni pn xleh paham?