16 Januari 2011

Dapat ilmu baru

Salam teman-teman, malam ini saya berpeluang belajar satu lagi ilmu untuk menambahbaik kan kemahiran saya dalam berblog. Pertemuan saya dengan seorang anak muda bernama Amir telah mengajar saya bagaimana menulis blog melalui Blackberry. Selepas ini pengetahuan yang baru saya perolehi ini pasti akan memudahkan saya untuk membuat posting setiap hari.

Begitulah, setiap hari memang sepatutnya kita belajar sesuatu yang baru. Tak rugi belajar dan terus belajar kerana hanya orang yang berilmu akan dipandang mulia. Itupun jika ilmu itu digunakan untuk perkara yang bermanfaat.

Akhirnya, renungan untuk kita semua: confucius pernah berkata : "The gentleman is learned in right; the small man is learned in gain"

Salam ukhwah dan salam sayang untuk anda semua di mana saja anda berada.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 ulasan:

Semut Hitam berkata...

Great job Dato. Keep on the good work. Make us, Pahangiant proud!!!

Pink Ants berkata...

Tq Semut for ur support...

Ratu mawar berkata...

gud job dato'..u're very smart leader....that's y i always follow all ur carier...very2 nice

YY berkata...

Dalam ISLAM pun dah bagitau tuntutan ILMU walaupun hinge ke Negara China......

zino berkata...

boleh la tunjuk ajar Dato...

tan berkata...

salam yb....shabas!..blog yg baik org pun baik

Sang Pramugara berkata...

Horrayy..!!!

Pink Ants berkata...

Lets learn together! Tq guys!

Zuraini Kamal berkata...

kalau cek tak BB tp nak posting kat blog mcmana Tok Sha?

Pink Ants berkata...

Zue..pakai phone biasa pun boleh...cuma buat email setting je dulu....

mr-moost berkata...

syabas dato'